Η συμμετοχή της ΜΟΨΕ στο Athens Science Festival

Ημερομηνία: 2016-04-06

 

Το Athens Science Festival, ή αλλιώς φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της επιστήμης και της τεχνολογίας στην Ελλάδα. Διοργανώνεται κάθε άνοιξη από το 2014 και για μια εβδομάδα δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να εξερευνήσουν την επιστήμη με τρόπους καινοτόμους και διαδραστικούς.

Φέτος το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 5 ως τις 10 Απριλίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Η Μονάδα Ψηφιακής Επιμέλειας συμμετέχει στη διαδραστική έκθεση με παρουσίαση ψηφιακών παιχνιδιών τύπου κουίζ από το έργο ARK4, μια ελληνο-νορβηγική συνεργασία που στοχεύει στη δημιουργία ενός ψηφιακού διαλόγου ανάμεσα στο κοινό και τους οργανισμούς που διαθέτουν πόρους σχετικούς με την πολιτιστική κληρονομιά.

Μέσα από διασκεδαστικά ψηφιακά παιχνίδια στα Ελληνικά και στα Αγγλικά οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες τουAthens Science Festival καλούνται να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους αλλά και να γνωρίσουν σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές. Θα μας βρείτε στην αίθουσα «Μηχανουργείο», στο περίπτερο του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» με το παιχνίδι “Click and learn”!

ASF

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ και για τον χάρτη του χώρου επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: http://www.athens-science-festival.gr/festival/

preloader